NIEUWS! Resa-Racing dealer van de Bultaco Brinco MOTO-BIKE!

Geplaatst door Martine 03-01-2017 0 Reactie(s) Producten,

Bultaco | Brinco Moto-Bike 

 

Rock your day

 

 

 

                                      

 


 

Is het een fiets..? NEE! Is het een motor..? NEE! Het is de eerste electrische MOTO-BIKE!  

Een spannende combinatie die je de adrenaline geeft door een combinatie van een gashandvat en de fysieke inspanning van het trappen. De Bultaco Brinco is de eerste échte Moto-Bike waarbij je zonder te trappen gas kunt geven met je mountainbike, ondersteund door een Lithium-Ion batterij met capaciteit van 1.3KW/h en een bereik van ongeveer 100km heeft. De batterij is in 3 uur max. weer volledig opgeladen.

 

De Bultaco Brinco is nergens anders mee te vergelijken. Hij is nieuw en revolutionair! De Brinco is een opwindende mix van elektrische power, bediend door een gashendel, en de fysieke ervaring van het fietsen. 

 

Bekijk hier de film over de Bultaco Brinco

 

                                         

 

 

Er zijn 4 verschillende types van de Brinco, van het extreme type tot de citybike: 

 

 

De Brinco R heeft een max. snelheid van 60km p/u, en is speciaal voor de extreme sporter bedoeld; de Brinco RE, C en S een max. snelheid van 45km p/u. Het verschil zit hem ook in de vering, de R en de RE hebben beide een langere veerweg voor extremer gebruik en de S heeft touring/ straatbanden. De types RE, C en S zijn verkrijgbaar met kenteken en compleet voorzien van (led-) verlichting.  

 

Je fiets start je met je armband via Bluetooth. De eerste activering zal met een meegeleverde kaart gebeuren en vervolgens hoef je alleen de (rubberen) armband te gebruiken.  In de juiste stand zetten, vertrek in de lage gearing en vergeet niet om te schakelen (middels een klik met je hak op de button geintegreerd in de pedalen,) naar de hoge gearing en volgas kun je het bos door! De funfactor zit 'm in de combinatie tussen het trappen en gas bij geven met je rechterhand. De accu gaat tot max 100 km mee. Thuisgekomen klik je de lader er in middels een stekker en binnen 3 uur is de batterij weer volledig opgeladen. Tip, het effectiefst laden verkrijg je bij kamertemperatuur!  

 

De Bultaco Brinco is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

 

Op je Moto-Bike fiets je weg in de lage gearing, eenmaal op snelheid schakel je over naar de hoge gearing om nog meer snelheid te behalen. Dit gaat super makkelijk via de geïntegreerde button in je trapas. 
De funfactor van de Bultaco zit hem in het fietsen met daarnaast de ondersteuning van je gashendel. 

 

 

Bultaco Brinco, 'Dream again'

 

 

 

 

                          

 

 

                              

 

 


 

 

Meer info over de Bultaco Brinco of bent u geïnteresseerd in een van de modellen? Neemt u dan nu contact op met Resa-Racing en kom langs in onze eerste Bultaco Space van Nederland!

 

 

 

Resa-Racing

René en Martine

 

oude Boekeloseweg 1a
7553 DS Hengelo (ov)

074 - 2567 258
06 - 53 8808 75

info@resa-racing.nl