• Advies in de winkel
  • Grote eigen voorraad
  • De beste a-merken op MX-gebied
  • Levering door heel Benelux, ook motoren en moto-bikes!

Maak kennis met: Young Motion Powered by Resa

Geplaatst door Jay 19-04-2024 0 Reactie(s)

Maak kennis met Young Motion Powered by Resa, het MX2 racing team wat mogelijk wordt gemaakt door Resa-Racing. YMPR is een team dat deelneemt aan het Motocross Wereldkampioenschap. In 2024 zullen we deelnemen aan de MX2-serie met 3 rijders. De mensen achter het team hebben een passie voor MX en we streven ernaar om de lokale MX-scene te ondersteunen, evenals een paar echte privérijders.

Met onze 3 rijders en een team vol managers en monteurs rijdt YMPR Grand Prix's over heel Europa. Met dit jaar de 21 jarige Filip Olsson uit Zweden en 19 jarige Sampo Rainio uit Finland op de KTM's; en de 22 jarige Lüning uit Zweden op de GasGas weet YMPR deel te nemen aan de MX2 wedstrijden. De zwart met groen bestickerde motoren en de wit met groene crosspakken vallen erg op tijdens de GP's.

Young Motion Powered by Resa geeft jonge rijders met serieuze potentie de kans om mee te doen in de Grand Prix's om mogelijk op te vallen bij grote bekende teams. Zo profiteren niet alleen de rijders, maar maakt Resa-Racing ook zijn naam bekender in andere delen van Europa!

Resa-Racing zorgt ervoor dat alle motoren schoon zijn en klaar staan voor elke Grand Prix's en doet alle onderhoud aan de motoren. Wanneer ze terug komen zorgen onze monteurs dat de motoren volledig na zijn gekeken en schoon zijn voor de volgende Grand Prix.