• Advies in de winkel
  • Grote eigen voorraad
  • De beste a-merken op MX-gebied
  • Levering door heel Benelux, ook motoren en moto-bikes!

DE NIEUWE BETA MY23 RR

Geplaatst door Jay 04-08-2022 0 Reactie(s)

DE NIEUWE BETA MY23 RR

Nu binnen bij Resa Racing, de spiksplinternieuwe Beta modellen van 2023, ook wel de Beta MY23 genoemd! Ben jij op zoek naar een nieuwe motor? Kom dan gerust even langs voor een kijkje in onze showroom, en misschien vind jij daar je nieuwe motor voor het seizoen van 2023 wel!

De nieuwe Beta modellen zijn zoals ieder jaar weer uitgerust met een heel aantal nieuwe technieken, die de kwaliteit en het vermogen van de motoren weer doen verbeteren. Daarom heeft beta ook de quote uit het bekende liedje van de 1990s overgenomen, die als volgt gaat; “Simply the best, better then all of the rest…”. Met deze quote introduceert beta de nieuwe MY23 RR modellen, een motor die alle karakteristieke eigenschappen van de voorgaande modellen met zicht meebrengt, en daaroverheen weer een stapje verder is gegaan om zichzelf verder te kunnen ontwikkelen. Een aantal van deze doorontwikkelingen die zijn toegepast op de MY23 RR beta modellen op een rijtje:

  • In vergelijking tot de 2022 modellen, heeft de MY23 RR lijn een aantal grote stappen ondervonden in de ontwikkeling van de vering. Het binnenwerk van zowel de voor als achtervering is zo dusdanig aangepast dat de olie vloeiend door de vorken kan stromen, zodat deze altijd een vloeiende en zachte demping kan geven. Hierdoor zal je motor gedurende je gehele rijervaring goed controleerbaar zijn.

Beta MY23RR

  • Ook zijn er aanzienlijke aanpassingen gedaan aan de tank en de radiatorkappen. Het voornaamste verschil in vergelijking tot de oude modellen is de ergonomische vorm van de radiatorkappen. Doordat deze een stuk smaller zijn gemaakt dan voorgaande modellen, zorgen deze voor meer grip en meer aerodynamische verbeteringen tijdens het rijden zelf. Je houding van zadel tot radiatorkappen zal hierdoor dus aanzienlijk verbeterd zijn, wat uiteindelijk zorgt voor een betere motorcontrole.
  • Ook alle blokken uit de MY23 RR lijn zijn volledig aangepast, om op die manier nog meer vermogen uit de motoren te kunnen halen. Hierdoor zul je dus aan aanzienlijk verschil zien in de trekkracht van jou motor, en in welk karakter deze zal optrekken.

Kortgezegd, zijn de MY23 RR motoren DE motoren voor zowel op het circuit, als op de Enduro baan. Met de geheel vernieuwde motor in combinatie met het vermogen, zal dit zorgen voor een ongeëvenaard rijplezier.

Mocht jij nou interesse hebben in 1 van onze nieuwe Beta MY23 RR modellen, maar weet je niet zeker welke motor het beste bij jou past? Kom dan gerust even langs in onze showroom! Hier kunnen wij je uitgebreid informeren over onze nieuwe motoren, en kunnen we samen uitzoeken welke motor het beste bij jou past.

Voor meer info kan je ons uiteraard altijd even bellen of mailen.

Mail: Info@resa-racing.nl
Tel: +31 657370744