Kom de Moto-Bike testen tijdens de E-Bike Xperience in de Jaarbeurs!!!

Geplaatst door Martine 03-02-2017 0 Reactie(s) Nieuws,

 

Komend weekend, 11 en 12 februari vindt in de Jaarbeurs in Utrecht de E-Bike Xperience weer plaats. Ook Resa-Racing zal daar als 'Bultaco Twente' de Moto-Bikes showen! Er is een écht MTB-Testparcours aanwezig waar ook u de Moto-Bike kunt testen en nét zo enthousiast worden als de vele die u al voorgingen. U zult met een 'big smile' van de Brinco afstappen... 

 

 

   E-Bike Parcours E-Bike Xperience   MTB parcours op de E-Bike XPerience   

 

 

Tegenwind


Is het nu nodig, zo’n elektrische fiets? “Dat is de discussie natuurlijk. Er zijn meer dan genoeg mensen die op een slechte gewone fiets rijden, en helemaal niet per se een e-bike nodig hebben. Maar voor mensen die wat verder weg wonen van hun werk en graag willen weten dat ze altijd, ook bij flinke tegenwind, even lang over hun rit doen is het ideaal. En zeker wanneer je wat ouder wordt, kun je behoorlijk wat kracht in je lichaam verliezen. Veel 75-plussers maken met deze fietsen weer recreatieve fietstochten, die ze met een gewone fiets nooit meer zouden maken. Wat dat betreft is het een ontzettend positieve trend.” En het kostenplaatje? “Een elektrische fiets heeft een behoorlijke aanschafprijs, maar de dagelijkse kosten zijn erg laag. De stroomkosten zijn te verwaarlozen, en het reizen is verder gratis. Bij een auto lopen de belastingen en verzekeringen iedere maand toch weer flink op.” 

De Brinco type S is voornamelijk geschikt voor woon- werkverkeer en de recreatieve fietser. Deze bike is voorzien van kenteken, verlichting en heeft een lagere veerweg dan de sportievere modellen. De Brinco S is verkrijgbaar in twee kleuren, zwart en wit, en met een snelheid van 25km p/u (snorfiets) of 45km p/u (bromfiets).

 

Sportief

De Bultaco Brinco is geschikt voor een breed publiek. Uiteraard voor woon- en werkverkeer. Maar de Brinco is ook een écht product voor de MTB'er, crosser/ endurorijder maar ook downhiller! Met deze bike ben je gemakkelijk boven en je kunt behoorlijke afstanden maken door de gashendel die je kunt gebruiken om snelheid te houden en als ondersteuning. Bijvoorbeeld type R (het model zonder kenteken) haalt zelfs 60 km per uur! De combinatie van het trappen en de gashendel maken de Brinco tot een echte 'fun'- bike! De Brinco R is verkrijgbaar vanaf € 5.350. Klik hier voor meer informatie over de Brinco type R.

 

 

Bultaco Twente

Bultaco Twente zal aanwezig zijn met een stand en de gehele range Moto-Bikes waarmee ook door u getest kan worden op zowel het MTB Parcours als op het Speed Pedelec parcours. Bultaco Twente zal het Nederlandse publiek kennis laten maken en heeft de Bultaco Brinco naar Nederland gehaald.

 

Afgelopen weekend heeft de eerste persdag plaatsgevonden in Hilvarenbeek en de pers als het publiek zijn laaiend enthousiast! 

Wilt u zich eerst inlezen over de technische specificaties van de Bultaco Brinco, dan bent u ook zeker welkom in de Bultaco Brinco Space in Hengelo, Overijssel. Daarnaast kunt u meer informatie vinden via deze link. 

Of u neemt een kijkje op de officiele pagina van Bultaco

 

 

 

 

 

 

   

     Ervaar de Moto-Bike en stap af met een 'big smile' op uw gezicht, net als ieder ander die u is voorgegaan!

 

 

 

E-bike Xperience

De populariteit van de e-bike in Nederland stuwt de omzet voor de Nederlandse fietsbranche, blijkt uit de uitgave Mobiliteit in Cijfers 2016-2017 van RAI Vereniging en BOVAG. In 2015 was de e-bike voor het eerst goed voor meer dan de helft van de totale omzet: 514 miljoen euro, oftewel 57 procent. Er zijn dat jaar 276.000 e-bikes verkocht. Deze positieve trend is ook duidelijk zichtbaar in de animo voor deelname aan hét testevent voor e-bikes: E-bike Xperience.

 

Informatie en Tickets

Tijdens E-bike Xperience geeft TestKees de bezoekers handige en praktische tips & trics over de aanschaf van een e-bike. Hij doet dit in het theater. E-bike Xperience vindt tegelijk plaats met de Fiets en Wandelbeurs. Beide events zijn toegankelijk met hetzelfde ticket. Een kaartje aan de kassa kost 15 euro. In de online voorverkoop op www.ebikexperience.nl kost een kaartje 12 euro.

 

 

Meer info over de Bultaco Brinco of bent u geïnteresseerd in een van de modellen? Neemt u dan nu contact op met Resa-Racing en kom langs in onze eerste Bultaco Space van Nederland!

 

 

 

Bultaco Twente

René en Martine

 

Oude Boekeloseweg 1a
7553 DS Hengelo (ov)

074 - 2567 258
06 - 53 8808 75

twente@dealer.bultaco.com

Bron: https://www.jaarbeurs.nl/nieuws/395/waar-moet-je-op-letten-bij-de-aanschaf-van-een-e-bike 

Laat een bericht achter