Nieuw bij Resa-Racing: Oakley Prizm!

Geplaatst door Martine 02-01-2016 0 Reactie(s) Producten,

Bekijk onder aan deze pagina de beschikbare modellen!

 

                      


De PRIZM™ MX lens verbetert je zicht zowel in vol licht als in de schaduw en helpt crossers elke verandering in de textuur van de baan of de weg te zien.Wegoppervlaktes worden veel gedetailleerder en specifieker zichtbaar. Als crosser laat een PRIZM™ MX je de subtiele verandering in het zand zien zodat je in een split-seconde beslissingen kunt maken om maximaal gemak uit je rit te halen.
Landschappen die normaal gesproken vaag of vlak zijn met andere lenzen, worden met een PRIZM™ MX gedefinieerd, fris en levendig.     


                     Oakley Prizm technology   Resa-Racing Oakley Prizm glas

 

PRIZM™ MX is een nieuwe lens technologie van Oakley die het zicht verbetert en fine-tuned specifiek ontwikkeld voor sporters.

 

Bij Resa-Racing geloven wij alleen in de beste kwaliteit. Resultaat begint bij de juiste uitrusting. Oakley ontwerpt uitrusting die het vertrouwen van ’s werelds beste rijders heeft verdiend. Een passie voor performance en omdat Oakley met als doel ontwerpt om rijders verder dan hun eigen grenzen te kunnen laten gaan. Daarom ontwerpen zij producten die je nog nergens anders hebt gezien of gedragen.  

 

Technologie

                              

“De nieuwe PRIZM™ MX lens is een gamechanger in de Motocross! Met deze lens kan ik de baan beter lezen en hierdoor rij ik sneller en veiliger. Met het rode en bronzen glas zie ik een beter contrast van zand, stenen en wortels in de trail. “ 

                        technologie oakley prizm

PRIZM™lenzen zijn er niet alleen voor crossers, maar ook voor andere sporten, denk aan Snowboarden of Skiën, Wielrennen, Golf, maar ook op het water. PRIZM™ MX heeft ook een hele zonnebrillenlijn geïntroduceerd.Elke omgeving is geanalyseerd om uit te zoeken welke kleuren belangrijk zijn bij welke sport. Gebaseerd op wat je ogen moeten zien en de visuele behoefte bij elke sport, zijn de lenzen aangepast en is er een specifiek kleurenfilter toegepast om je zicht te verbeteren.

          

“ De PRIZM™ MX lens is geweldig! Het helpt me mijn weg te vinden in de schaduw maar ook de volle zon terwijl ik mijn ogen gewoon relaxed op de baan kan houden!”

Alle crossbrillen zijn te bestellen bij Resa-Racing. De lenzen zijn apart leverbaar. Kijk snel op de webshop voor de beschikbare modellen en accessoires!                          

 

Resa-Racing biedt de Oakley PRIZM™ crossbrillen en bijbehorende accessoires. De PRIZM™ zijn ook los bestelbaar. Staat jouw model niet op de site? Vraag er naar via deze link!

Bekijk hier de film over de technologie achter de Oakley PRIZM™ crossbril

 

                                                 

 

 

Tags: Prizm

Laat een bericht achter