Resa-Racing nodigt jou uit! Test Yamaha MX2020

Geplaatst door Naomi 26-08-2019 0 Reactie(s) Nieuws,


Resa-Racing nodigt jou uit!


Het is tijd om de VictoryYZone te ontdekken met de Yamaha YZ-modellen!
Op vrijdag 6 en zaterdag 7 september nodigt Resa-Racing jou uit op het motorcrosscircuit M.S.V. Motodrome te Emmen. 

Samen met Yamaha Motor Nederland organiseren we twee testdagen; de Yamaha MX Pro Tour


De Yamaha MX Pro Tour is jouw kans om de geheel nieuwe Yamaha 2020 YZ 450 F, het meest geavanceerde model in zijn klasse, uit te proberen!
De Yamaha MX Pro Tour geeft je daarnaast uiteraard ook de mogelijkheid om de Yamaha 2020 YZ250F, YZ250 of YZ125 te proberen.

Doe mee en stap in de #victorYZone met de Yamaha MX Pro Tour.

 

Mocht je één van dezer twee testdagen niet aanwezig kunnen zijn of is de inschrijving vol!? 
Uiteraard heeft Resa-Racing in Haaksbergen de YZ250F en YZ450F klaarstaan!


Om deel te kunnen nemen aan de Yamaha MX Pro Tour moet je voor jezelf je complete riding gear meenemen en in bezit zijn van een KNMV startlicentie.


Aanmelden? Dat kan via deze link:

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-yamaha-mx-pro-tour-69727299229

 

Voor 2020 heeft de gloednieuwe YZ450F een lager gewicht, meer vermogen en een scherper rijgedrag, waardoor het de meest concurrerende 450cc uitvoering is die Yamaha ooit heeft geproduceerd. Om een crossmotor te creëren die op elk niveau tegen de meest geduchte tegenstanders kan racen en winnen, hebben de technici van Yamaha elk onderdeel geanalyseerd en waar mogelijk een groot aantal belangrijke en kleine verbeteringen doorgevoerd. Dankzij deze intensieve 'onderdeel voor onderdeel' analyse is de gehele motorfiets ook qua design volledig herzien. Het team van ingenieurs is er in geslaagd om voor de 2020 YZ450F een aanzienlijke gewichtsbesparing te realiseren, dit in combinatie met een verbeterde vermogensafgifte en rijeigenschappen.

Krachtigere en compacte nieuwe 450cc motor

De YZ450F motor, die al bekend staat om zijn enorme vermogen, is voor 2020 compleet veranderd met als doelstelling meer beheersbare prestaties te leveren. Daarnaast is de nieuwe motor aanzienlijk compacter en lichter. En de gewijzigde configuratie verbetert het ontwerp met een centraal laag zwaartepunt. Hierdoor is het een van de makkelijkste te hanteren machines in de motocross. De compacte, nieuwe 450cc motor is voorzien van een omgekeerde cilinderkop met hoge compressie, een duurzaam gesmede zuiger en agressieve nokprofielen en is dusdanig ontworpen om de beste balans te bieden tussen raceprestaties en ultieme beheersbaarheid.

Geheel nieuwe naar achteren hellende cilinder 


Een van de belangrijkste verbeteringen aan de motor voor 2020 is de nieuwe naar achteren gekantelde cilinder die lichter en compacter is. Omdat dit innovatieve ontwerp dichter bij het middengedeelte van de motor is geplaatst, wordt een ideale massacentralisatie gerealiseerd en dit draagt enorm bij aan de dynamische rijeigenschappen van de 2020 YZ450F. De nieuwe achteroverhellende cilinder is uitgerust met een zuiger met een hoge compressiebrug. In combinatie met de uiterst efficiënte omgekeerde cilinderkop met een lange en rechte inlaat, zorgt dit toonaangevende ontwerp voor een fijne balans van 450 klasse vermogen in combinatie met uitzonderlijke beheersbaarheid.


Doe mee met de Yamaha MX Pro Tour voor een exclusieve kans om te rijden met de 2020 YZ450F of één van je andere favoriete YZ-modellen en ontdek nieuwe mogelijkheden.

Tot ziens in de victorYZone!

 

Laat een bericht achter